QYOM TANDARTSEN

Dr. Nico Bezuur

Nico Bezuur Tandarts Gnatoloog

 

Passie
Tandarts Nico Bezuur is afgestudeerd in 1982. Hij heeft een grote passie voor het creeren of herstellen van prachtige tanden en kiezen; een echte esthetische TandART tandarts. Hij is gepromoveerd tot doctor op universitair wetenschappelijk onderzoek naar kaakgewrichtsklachten, knarsentanden en gebruik van lasertherapie in 1988. Zijn promotietitel ‘Early Recognition of Disorders’ is ook zijn passie in het dagelijks praktiseren. Door zijn wetenschappelijke achtergrond werkt hij graag met bewezen technieken. Nico is ook Lifestyle Coach en hij heeft een missie om een gezonde mond, algehele gezondheid en het vergroten van immuniteit te combineren met een bezoek aan de tandarts. Zijn hogere doel is de top tien van doodsoorzaken te helpen voorkomen juist door de levenslange periodieke controle uit te breiden met aandacht voor o.a. diabetes, hartklachten, en obesitas.  Schrik dus niet als hij opeens een wending aan de ontmoeting geeft door coachende vragen over meer dan alleen tandheelkunde. Een ware gamechanger zult u merken. Niet achter de feiten aanlopen maar preventie en voorkomen. In zijn ogen komt bijvoorbeeld een beugel al te laat op jonge leeftijd en let hij liever eerder op houding en ademhaling en goede positie van het hoofd en functie van luchtwegen en het complete kauwstelsel en de gehele presentatie van de mens. Voorkomen van problemen in plaats van op tijd repareren. Als er dan toch herstel nodig is dan altijd vanuit een goed masterplan een mooie balans tussen eenheid, schoonheid en verwondering. Geen universele ‘bekkies’ maar gepersonaliseerde unieke en speelse ontwerpen passend bij unieke mensen.

 

Specialisatie
Gedurende tien jaar heeft hij op de Universiteit van Amsterdam gewerkt aan onderzoek, onderwijs en specialistische behandelingen. Nico Bezuur is Gnatholoog en weet alles over tandenknarsen en overbelasting van het kauwstelsel. Vanwege zijn dertig en meer jaren ervaring en kennis binnen de geavanceerde kliniek van Qyom Tandartsengroep traint,  adviseert en organiseert hij tevens andere tandartsen met het realiseren van hun droompraktijk.

Trainingen op Persoonlijk en Zakelijke Groei 

Naast tandarts is hij TOPcoach in persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap. Hij heeft een eigen trainingscentrum de Academie voor Meesterschap de Hamermolen op de Veluwe. Samen met Willy van der Wind heeft hij een bureau voor trainingen voor meesterschap. Speciaal in de Corona periode kunnen mensen zich nu terugtrekken in retraite op zijn centrum, in een hotelkamer eventueel met werkruimte erbij, om te werken aan het realiseren van een antwoord op hun persoonlijke dreiging door Corona in de vorm van nieuwe doelen idealen, businessplannen en het bepalen van te nemen actie en stappen. Dit is het moment om daar vorm aan te geven in plaats van afwachten.

 Samen met Rolf van Mierlo heeft Nico een boek geschreven over optimale service en kwaliteit in de tandartspraktijk en Catan School of Excellence opgericht.

Publicaties
Voor meer informatie en voor publicaties van wetenschappelijk in internationale vaktijdschriften tot populair in dag- en weekbladen, vakliteratuur en persberichten Google op zijn naam.

Het boek De Winstgevende Tandartspraktijk is uitverkocht. Er wordt geschreven aan een nieuwe editie.  Anders dan de titel doet vermoeden gaat dit boek niet over het maximaal verkrijgen van winst maar over het GEVEN van winst aan de patienten van een tandartspraktijk. Hij is een grote voorstander van top gastvrijheid voor patienten gecombineerd met hoge kwaliteit tandheelkunde.

 

Volg Nico op Twitter

 

SPOED / EMERGENCY