QYOM TANDARTSEN

Dr. Nico Bezuur

Nico Bezuur Tandarts Gnatoloog

Passie
Tandarts Nico Bezuur is afgestudeerd in 1982. Hij heeft een grote passie voor het creeren of herstellen van prachtige tanden en kiezen. Hij is gepromoveerd tot doctor op universitair wetenschappelijk onderzoek naar kaakgewrichtsklachten, knarsentanden en gebruik van lasertherapie in 1988.

Specialisatie
Gedurende tien jaar heeft hij op de Universiteit van Amsterdam gewerkt aan onderzoek, onderwijs en specialistische behandelingen. Nico Bezuur is gnatholoog en weet alles over tandenknarsen en overbelasting van het kauwstelsel. Vanwege zijn dertig jaren ervaring en kennis binnen de geavanceerde kliniek van Qyom tandartsengroep traint,  adviseert en organiseert hij tevens andere tandartsen met het realiseren van hun droompraktijk.

Trainingen
Naast tandarts is hij trainer in persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap. Hij heeft een eigen trainingscentrum de Hamermolen op de Veluwe. Samen met Willy van der Wind heeft hij een bureau voor trainingen voor meesterschap: Bezuur & Van der Wind.

Samen met Rolf van Mierlo heeft Nico een boek geschreven over optimale service en kwaliteit in de tandartspraktijk en Catan School of Excellence opgericht.

Publicaties
Voor meer informatie en voor publicaties van wetenschappelijk in internationale vaktijdschriften tot populair in dag- en weekbladen, vakliteratuur en persberichten Google op zijn naam.

Bestel het boek De Winstgevende Tandartspraktijk. Anders dan de titel doet vermoeden gaat dit boek niet over het maximaal verkrijgen van winst maar over het geven van winst aan de patienten van een tandartspraktijk. Hij is een grote voorstander van top gastvrijheid voor patienten gecombineerd met hoge kwaliteit tandheelkunde.

Volg Nico op Twitter

SPOED / EMERGENCY