QYOM TANDARTSEN

Onzichtbare orthodontie met aligners

Onzichtbare orthodontie met aligners is een behandelingsoptie voor het rechtzetten van tanden zonder het gebruik van traditionele metalen beugels. Aligners zijn transparante, verwijderbare hoesjes die op maat worden gemaakt voor de patiënt en die geleidelijk de tanden in de gewenste positie duwen. Ze worden meestal om de 1-2 weken vervangen door nieuwe hoesjes om de voortgang van de behandeling te bevorderen.

Deze behandeling is vooral populair geworden vanwege de onzichtbaarheid en de esthetische voordelen. In tegenstelling tot traditionele beugels zijn aligners vrijwel onzichtbaar en zullen ze niet de aandacht trekken van anderen. Bovendien zijn ze verwijderbaar, zodat de patiënt gemakkelijk kan eten, drinken en hun tanden poetsen zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud van traditionele beugels.


Heb je een vraag over jouw gebit of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons dan op 020–6235550 of schrijf je in. Wij helpen je graag met een mooi een gezond gebit.

SPOED / EMERGENCY