QYOM TANDARTSEN

PREVENTIEVE MONDZORG
preventieve mondzorg

Onze V.I.P. controle is alom bekend. Verzorging indicatie en preventie is de drie eenheid waarmee wij jouw halfjaarlijkse controle invulling geven tijdens een bezoek van een half uur.

Ons Qyom kids preventieplan is er helemaal op gericht om spelenderwijs met jou en jouw kinderen samen te zorgen dat er nul gaatjes komen. Dat begint met goede voorlichting van de ouders. Vanaf twee en een half komen de kindjes aan bod. We volgen de ontwikkeling, kijken naar de ademhaling en de lichaamshouding, we volgen de doorbraak en het netjes op zijn plaats komen van melktandjes en de definitieve tanden en kiezen.

We signaleren in het vroegste stadium beginnende gaatjes. We kunnen dat eventueel behandelen met uitsluitend fluorideren en grondige instructie. De pubers en de studenten halen we door hun zwakste fase heen waarin ze nogal eens vergeten om goed voor zichzelf te zorgen.


Heb je een vraag over jouw gebit of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons dan op 020–6235550 of schrijf je in. Wij helpen je graag met een mooi een gezond gebit.

SPOED / EMERGENCY