QYOM TANDARTSEN

CONSULTATIE & DIAGNOSTIEK
witte vlekjes op de tanden

Witte vlekjes zijn met hulp van de microscoop heel licht beslepen. Met een ultra dun toplaagje composiet is de kleur en vorm hersteld. Ook zijn de schuine hoeken rechter gemaakt door een beetje materiaal aan te brengen op de hoeken.

Leren van het verleden
Wat ga jij, en wij veranderen met jou, zodat herhaling zich niet voordoet en onze oplossingen voor jou duurzaam zijn?

Vele methodes die wij gebruiken hebben te maken met het vinden van afwijkingen. Wij stellen ons echter ook tot doel te ontdekken hoe dit zo is ontstaan bij jou. Als wij gewoon zouden herstellen wat er afwijkt zien we iets heel belangrijks over het hoofd. Jouw historie heeft ons namelijk veel te leren.

Hoe is het zo gekomen?
Welke historische of gedragskenmerken hebben veroorzaakt dat jouw mond deze afwijkingen vertoont? Welke belangrijke factoren speelden er bij jou en spelen er mogelijk nog steeds?

Als we niet leren van het verleden is de kans dat deze situatie zich herhaalt heel groot. Vrijwel alle afwijkingen in jouw mond waren te voorkomen geweest. Dat is goed om bij stil te staan.


Heb je een vraag over jouw gebit of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons dan op 020–6235550 of schrijf je in. Wij helpen je graag met een mooi een gezond gebit.

SPOED / EMERGENCY