QYOM TANDARTSEN

implantaten
Implantaten

In onze praktijk voeren onze implantologen deze behandeling al uit sedert 1984.
Sinds de komst van de implantaten zijn er vele nieuwe oplossingen bijgekomen bij de tandarts. Waar vroeger alleen nog maar kunsthars plaatjes, een brug of een kunstgebit de oplossing was, plaatsen we nu een implantaat, een totale brug op implantaten of een klikprothese.

In onze praktijk voeren onze implantologen deze behandeling al uit sedert 1984. Een zeer hoog succes percentage kunnen we inmiddels na zoveel jaar stellen. Zeer zelden gaat er een implantaat verloren.

Pijnloos en comfortabel
De behandeling is pijnloos en heel comfortabel. De essentie van een goed implantaat is een gezonde mond en goed bot. Daar komt de voorbereiding van de mondhygiëniste of preventie assistente om de hoek kijken. De kundigheid van de specialist wordt vooral gevraagd als het om het herstel van bot gaat, maar ook voor de esthetische kunstwerken in de zichtbare zone. Ook hier is weer heel belangrijk de vraag; hoe is het zover gekomen?


Heb je een vraag over jouw gebit of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons dan op 020–6235550 of schrijf je in. Wij helpen je graag met een mooi een gezond gebit.

SPOED / EMERGENCY