QYOM TANDARTSEN SPECIALISATIES

De Qyom Patiënt

De gnatholoog onderzoekt de occlusie of articulatie van de onder- en bovenkaak; de wijze waarop de boven- en ondertanden op elkaar sluiten, en hoe de gewrichten en spieren van de kaken functioneren. Een verkeerde sluiting van de kaken/tanden kan tot vele onaangename klachten leiden zoals: hoofdpijn, aangezichtspijn en slapeloosheid. In het algemeen heeft de patiënt dit niet goed passen en sluiten van de kaken niet in de gaten. Een gnathologische behandeling stelt de tandarts in staat om met behulp van speciale instrumenten deze functie te onderzoeken en te behandelen.

QYOM TANDARTSEN SPECIALISATIES

SPECIALISATIES

 

  • Onzichtbare Orthodontie met aligners (bij menigeen bekend als Invisalign, wij werken met Ordoline. Een prachtige comfortabele methode om van jong tot oud de tanden en kiezen beter te positioneren. Daarna volgt bij volwassenen vaak het programma naar reconstructie en verfraaiing door middel van nieuwe creatie met composiet of porselein (Align-Bleach-Bond)
  • Kaakchirurgie: de kaakchirurg behandelt de letsels van de beenderen van het aangezicht en de weke delen (huid en slijmvliezen) die er over heen liggen.
  • Parodontologie: een parodontoloog, of tandarts-parodontoloog, wordt ingeschakeld als er problemen met het parodontium zijn. Het parodontium is het wortelvlies, het weefsel dat de tanden omgeeft en ondersteunt.
  • Esthetische Tandheelkunde: bij esthetische tandheelkunde houdt men zich bezig met het verfraaien van het gebit. Hierbij wordt gewerkt met Smile Design en Redesign door middel van facings of composiet.

 

Lees meer op de pagina behandelingen. Heb je een vraag over jouw gebit of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons via 020–6235550 of gebruik ons contactformulier. Wij helpen je graag met een mooi een gezond gebit.

SPOED / EMERGENCY