dr. Nico Bezuur

Passie

Tandarts Nico Bezuur is afgestudeerd in 1982. Hij heeft een grote passie voor het creeren of herstellen van prachtige tanden en kiezen. Hij is gepromoveerd tot doctor op universitair wetenschappelijk onderzoek naar kaakgewrichtsklachten, knarsentanden en gebruik van lasertherapie in 1988.

Specialisatie

 

Gedurende tien jaar heeft hij op de Universiteit van Amsterdam gewerkt aan onderzoek, onderwijs en specialistische behandelingen. Nico Bezuur is gnatholoog en weet alles over tandenknarsen en overbelasting van het kauwstelsel. Vanwege zijn dertig jaren ervaring en kennis binnen de geavanceerde kliniek van Qyom tandartsengroep traint,  adviseert en organiseert hij tevens andere tandartsen met het realiseren van hun droompraktijk.

Trainingen

Naast tandarts is hij trainer in persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap. Hij heeft een eigen trainingscentrum de Hamermolen op de Veluwe. Zie www.dehamermolen.nl.

Samen met Willy van der Wind heeft hij een bureau voor trainingen voor meesterschap. Zie  www.trainingenvoormeesterschap.nl

Samen met Rolf van Mierlo heeft hij een boek over optimale service en kwaliteit in de tandartspraktijk geschreven en Catan School of Excellence opgericht. 

Publicaties

Voor meer informatie en voor publicaties van wetenschappelijk in internationale vaktijdschriften tot populair in dag- en weekbladen,vakliteratuur en persberichten google op zijn naam. Ook kunt u zijn twitters volgen.

Lees over deelname Nico Bezuur aan artikel in het blad Intermediair

Blader door zijn boek of download een proefhoofdstuk . Anders dan de titel doet vermoeden gaat dit boek niet over het maximaal verkrijgen van winst maar over het geven van winst aan de patienten van een tandartspraktijk. Hij is een grote voorstander van top gastvrijheid voor patienten gecombineerd met hoge kwaliteit tandheelkunde.