Voor en na de behandeling

Wij willen voorkomen dat de schoonheid en functie van uw tanden en kiezen wordt aangetast of wij verzorgen dat deze giften van de natuur worden hersteld.

Wij restaureren, renoveren of innoveren

Wij maken voor u geen vullingen, kronen of bruggen. Wij gebruiken wel deze methoden en technieken. Als we klaar en tevreden zijn moet u ze niet meer kunnen onderscheiden van uw echte tanden. Wij restaureren, renoveren of innoveren opdat er natuurgetrouwe tanden en kiezen terugkomen die samen uw prachtige glimlach vormen.

Duurzaam behoud en herstel van uw natuurlijke tanden

De missie van Qyom is het duurzaam behoud en herstel van uw natuurlijke tanden en kiezen en een gezonde mond. Het voorkomen en wegnemen van angst door een zeer vriendelijke invoelende benadering. De beste oplossingen helder te maken voor de patiënt en daarna creatief mee te denken om het passend te maken in het budget van de patiënt.

Een gezonde mond, frisse adem en een prachtige lach

Een team van professionals voor mooie tanden en tandvlees, een gezonde mond, een frisse adem, een prachtige lach staat voor u klaar. Wij motiveren en inspireren onze patiënten. Wij spelen en leren met kinderen en ouders. Uiteindelijk willen wij de verwachtingen van onze bezoekers telkens weer overtreffen met onze service, dienstverlening en dankbaarheid dat ze ons dit vertrouwen geven.

Contact met onze praktijk

Heeft u een vraag over uw gebit of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een intakegesprek.
Bel ons dan op  020 – 623 55 50 of gebruik ons contactformulier.
Wij helpen u graag met een mooi een gezond gebit.