Eerste bezoek

Uw eerste contact komt bij ons meestal tot stand via een referentie van een tevreden gast van Qyom. Wij gebruiken hier niet het woord patiënt maar eigenlijk spreken wij liever van onze gasten.

Uw afspraak komt telefonisch tot stand door middel van een contact met een van onze gastvrouwen.

Ons telefoonnummer 020 – 623 55 50

Openingstijden

Onze openingstijden zijn gevarieerd.

M A A N D A G
7:30 – 20:00 uur

D I  N S D A G
8:00 – 17:00 uur

W O E N S D A G
8:00 – 17:00 uur

D O N D E R D A G
7:30 – 17:00 uur

V R I J D A G
8:00 – 17:00 uur

De intake

Voor specialistische en cosmetische behandelingen maar ook voor reguliere tandheelkunde bent u bij Qyom aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring, specialisatie en vele tevreden patiënten, bent u gegarandeerd van de beste zorg voor uw gebit.

  1. Neem contact op met onze receptie via telefoonnummer: 020 – 623 55 50 of via het contactformulier op onze website. Uw en onze agenda worden naast elkaar gelegd en een datum voor een consult behandelplan wordt ingepland.
  2. Tijdens dit consult behandelplan bekijkt  een van onze  specialisten uw gebit in detail. Klachten en wensen worden besproken. Herstel en oplossingen  komen aan de orde.
  3. Indien u dit wenst ontvangt u een duidelijke, transparante kostenbegroting van ons.
  4. Indien u bent doorverwezen door een andere tandarts maken wij een verslag op voor uw eigen tandarts. Zo blijft ook uw eigen tandarts op de hoogte van uw tandheelkundige gezondheid.
  5. Wij nemen contact met u op voor het bespreken van mogelijke vervolgstappen.

 

Inschrijfformulier

We werken momenteel aan de verbetering van ons online inschrijf formulier. Tot die tijd kunt u ons bellen op 020-623 55 50 of stuur een mailtje met uw naam en telefoonnummer naar info@qyom.nl en we nemen spoedig contact met u op.